Ingyenes szállítás bruttó 30.000 Ft-tól!

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 689 4570

Rólunk

Vállalkozásunkat 1997-ben egy cipőbolttal indítottuk Budapesten. 
2010-ben ahogy sorra nyíltak a webáruházak, mi is nyitottunk az internet felé. Első - divat és sport - webáruházunk választékában (https://aranyelefant.hu/) mára több mint 70 világmárka 15 000-nél is több terméke található, mely termékek számát továbbra is folyamatosan bővítjük. Már nem csak divat és sport cipők és táskák, hanem pénztárcák, esernyők és sportruházati termékek óriási választékát kínáljuk elégedett vásárlóinknak. Sport és divat kategóriában az egyik legszélesebb termékkör nálunk kapható.
Több éve tagjai vagyunk a ""Megbízható Bolt Programnak"", ahol a vásálói visszajelzések alapján 100%-os értékeléssel rendelkezünk.

Hiszünk a minőségi termékekben, ezért pár évvel ezelőtt megkezdtük a cseh Bione biokozmetikumok magyarországi forgalmazását is. A termékválaszték sokat bővült, kiskereskedelmi vásárlóink és viszonteladó partnereink számával együtt, ezért úgy gondoltuk, hogy eljött a pillanat, amikor a márkának megadjuk a kellő preferenciát és nyitunk számára egy exkluzív webáruházat. 


​Szeretettel várunk vásárlóink közé! 
Szavazz részünkre Te is bizalmat!


Pál Erzsébet
ügyvezető